Marknad, marknad och en till

Höststämning och mys, träffa folk och få visa upp det jag gör! Jag lämnar höstlovet med Astrid Lindgrens värld bakom mig och börjar redan blicka framåt mot andra och tredje advent då jag ska stå tillsammans med Bjärka-Säby Lamm & Skinn med mina varor.

Under fyra intensiva månader tovade jag upp ett lager inför min allra första marknad som skulle vara i 11 dagar. Jisses, hur mycket behöver man då?! Vad vill folk ha?! Ja, jag har minst sagt haft svårt att begränsa utbudet av varor, och stod med ett 40-tal olika varor, en del i lager om 25 st. Det var fåglar, hundar, får, tomtar, änglar, diverse dekorationer och julkrubbor. Det räcker nog, tänkte jag. Men mot slutet var det ändå vissa varor som hade tagit slut, andra förråd sinade och jag tovade på för fullt så att det skulle finnas nya varor på bordet. Och självklart hade jag också Karin Mörlings tofflor, kuddar och skinn från Bjärka-Säby Lamm & Skinn med mig. Så fint att få dela på arbetet! Ibland fick jag hjälp av Karin, ibland av andra vänner och även min son Matteo ville sitta bakom bordet en liten stund. Annars sprang vi mest omkring och upptäckte Astrid Lindgrens Värld tillsammans vi två när han var på besök.

Underbart att få blicka bakåt mot ett par intensiva veckor och vara nöjd med min prestation! Mitt i veckan skapade jag en prova-på-kurs som redan började f å in anmälningar och som idag är full. Jag står med beställningar som varar fram till jul. Och nu är det dags att se om det går att bygga upp ett lager inför nästa marknad med.

Hoppas att vi ses på Löfstad slott!

Föregående
Föregående

“Kan du göra en sån också?!”

Nästa
Nästa

Nu är det klippt!