Vill du köpa tvättad ull?

Just nu har jag mycket närproducerad gotlandsull, ryaull, värmlandsull och finull i olika nyanser av grått, naturvitt, mörkbrunt och ljusbrunt. Alla sorter går bra att nåltova och våttova med. All ull är tvättad i sitt eget lanolin eller med milt schampoo. Det finns både kardad och okardad ull.

Jag har även mycket inköpt ull i alla möjliga kulörer, samt en del egna färgningar med miljövänlig färg. Därför finns det stora möjligheter att få en skräddarsydd beställning. Du kan t.ex. beställa ett paket med mindre mängd ull i flera färger, eller efterfråga en särskild locklängd och storlek på själva lockarna.

Hör av dig till TovaHantverk@gmail.com och berätta vad du söker efter så ska jag kontakta dig så snart jag har möjlighet.

Beskriv gärna om det är några särskilda önskemål av nyans eller färg, ullsort, längd, om det ska vara kardflor eller okardat, lockigt eller rakt hår, samt hur stor mängd du är intresserad av, så har jag lättast att tillgodose dina behov. Beroende på arbetsprocess och eget inköpspris på ullen så kan det kosta allt ifrån 50:-/hg till 100:-/hg. Fraktkostnad tillkommer.

Jag har även tillgång till stjärnnålar för nåltovning om du är intresserad av att börja nåltova, men saknar nålar.

Föregående
Föregående

Nu r-ull-ar företaget igen…

Nästa
Nästa

“Kan du göra en sån också?!”