Vårkänsla i luften… eller?

IMG_5037.JPG

Snön är här!! Jag är nog inte den enda som är glad över detta. I stundens hetta har jag tovat ett sovande videung-barn medan sonen Matteo sov. Men när han var vaken tog vi fram pulkan och gav oss ut. Våren får gärna vänta lite om jag får önska. Kanske har du också lagt märke till snögubben Olof i vårbilden nedan? Så nog finns det en del av mig som vill behålla vintern ett litet tag till, samtidigt som jag tovar för fullt inför vårens utbud och framförallt inför Fårfesten i Kil 6-9 mars.

Låt bilden vara en försmak till det som blir vårens kollektion i shopen. Men det finns mer. Och mer planeras. I dagarna ska jag testa att våttova en blomma för första gången som kan dekorera fönsterbrädan här hemma. Sån är jag! Idéerna tar aldrig slut och oftast är det roligast med att pröva något alldeles nytt. Som vikingen till exempel! Den kom till när jag lyckades komma över några riktigt fina orangea lockar!

Rödhaken är också ny. Är det en vinterfågel eller flyttfågel? Vem vet. För mig påminner den om våren med sina härliga färger. Min fågeltokiga make Tobbe har önskat en stjärtmes, så den kanske dyker upp så småningom.

Allt gott till er! Nu njuter vi av att våren dröjer tycker jag!

public.jpeg

Besök shopen för att få se produkterna i närbild.

Föregående
Föregående

Laddar för fest!

Nästa
Nästa

God jul och gott nytt år!