Morsdags-kampanj!

IMG_1524[1].JPG

Så underbart att vi har en dag om året så vi särskilt får visa vår uppskattning för våra älskade mammor! Dessa mammor som tagit hand om oss på alla tänkbara vis, som vi kan sitta och prata med i timtal och de lyssnar! Jag är sååå glad för min mamma. Och nu när jag själv har blivit mamma och förstår vilket stort hjärta mammor får för sina barn, så vill jag ännu mer säga tack till min mamma för allt hon ger och gett mig.

I år satsar jag lite extra inför Mors dag för den som vill ge en ullig present som uppskattning. Det finns flera nya nåltovade produkter, bland annat mina blommor som är nya för i år. Man kan önska särskild färgskala i boll-buketten. Shopen har även breddats med en variant av tacka med två lamm. Men gladast är jag nog för mamma-ängeln som går att variera efter önskemål så att den blir personlig. Det finns blommor i olika färger, hjärtan och ängla-barn att lägga till. Just nu går mamma-ängeln att beställa till rabatterat pris före den 19e maj (95:- istället för 145:-), så passa på! Beställer du före dess hinner du dessutom få hem den i tid för att skicka vidare inför Mors dag. Tilläggen köps till för 65:- per ängla-barn och 15:- per blomma/hjärta. Blomman finns i nyanserna: lila, gul, röd, orange, blå.

Hoppas du är ute i god tid inför din mammas dag och kikar runt lite i min shop! Det som är bra med ull är att den väger lätt och oftast går det att skicka paket med frakten för 12:-. Sällan blir frakten mer än 24:-.

Klicka här för att komma till sidan med mamma-ängeln.

Föregående
Föregående

Pippi på hjärnan

Nästa
Nästa

GLAD PÅSK!